top of page

Palvelut & hinnat

IMG_4750-W_edited.jpg

Yrityksen oma kuvapankki

Alkaen 550 €

Eikö olisikin mukavaa, jos olisi oma kuvapankki, mistä napata materiaalia aina silloin ja siihen käyttötarkoitukseen kun sitä tarvitset?

Yrityksen toiminnasta kertova sisältö auttaa asiakkaitasi ymmärtämään sua ja sun tarjoamia palveluita paremmin. Klikkaa alta linkkiä ja tutustu kuvapaketteihin paremmin! 

Yrityksen edustuskuvat

125 €/hlö ja siitä alaspäin

(eli mitä enemmän porukkaa sen edullisempi per hlö)

Onko tullut uutta porukkaa töihin? Joku vaihtanut täysin hiustyyliä? Tai haluatteko muuten vain uudet, freshit valokuvat kaikista? Jes, eiköhän pistetä kamera laulamaan ja oteta porukalle just teidän näköiset edustuskuvat!

IMG_3245-Edit_edited.jpg
_MG_2008_edited.jpg

Potretit & CV-kuvat
henkilöasiakkaille

Perinteinen henkilökuvaus opiskelijakorttiin, LinkedIniin tai CV käyttöön.

150 € | 2 käsiteltyä digikuvaa

Potrettikuvaus tai toiselta nimeltään muotokuvaus raapaisee vähän pintaa syvemmältä. Potrettikuva on hieman hiotumpi ja tunnelmallisempi. Kuvia voidaan ottaa myös usealla asukokonaisuudella.

250 € | 3 käsiteltyä digikuvaa

Rento somekuvaus ulkona

Alkaen 90 €

Ihanko vain tekisi mieli lähteä urbaaniin maisemaan kävelemään, bongaamaan hyviä kuvausspotteja ja saada pikaisellakin aikataululla uusia, rentoja somekuvia? Tämä on kuvaus just siihen!

IMG_2497.jpg
_MG_6861_edited.jpg

Fine Art kuvaus

450 €

Valitse Fine Art kun himoitset jotain erilaista! Tämän kuvauksen alle asettuu erilaiset teemakuvaukset, tunnelmalliset boudoirit, artistien studiopromot tai ihan vaan ne kuvaukset mihin haluat enemmän aikaa, suunnittelua, fiilistelyä tai taitelua.

Valmistujaiskuvaus

Wau mikä saavutus! Eiköhän ikuisteta tämä virstanpylväs, jotta voit palata tuohon hetkeen vielä vuosienkin päästä?

Kuvaus ulkona alkaen 190 €

Perinteinen studiokuvaus 210 €

_MG_7782.jpg
bottom of page